Кримінологічна характеристика браконьєрських посягань, що вчиняються групою осіб - Турлова, Ю.А. (Держава і право, 2010)
Розглянута кримінологічна характеристика браконьєрських посягань, що вчиняються групою осіб. На основі статистичних відомостей Департаменту інформаційних технологій МВС України та Державної судової адміністрації України наведені абсолютні та відносні показники групових браконьєрських посягань за період 2002-2009 років. Визначено, що значна частина групових посягань даної категорії характеризується елементами організованості злочинних груп.