Апеляційний перегляд постанов місцевого суду, винесених за розглядом скарг на постанову про порушення кримінальної справи - Кашка, О.С. (Держава і право, 2010)
Досліджуються основні проблеми апеляційної перевірки правомірності порушення кримінальної справи.