Особливості участі обвинуваченого (підсудного) в доказуванні обставин цивільного позову в кримінальній справі - Коваленко, І.А. (Держава і право, 2010)
Розглядаються актуальні питання особливостей участі обвинуваченого (підсудного) і його захисника в доказуванні цивільного позову в кримінальному процесі. Виявлені особливості доказування з урахуванням кримінального і цивільного законодавства України.