Межі приватності: порівняння українського та американського досвіду - Давидова, Н.О. (Держава і право, 2010)
Висвітлюється історія виникнення права на приватність, його сутність та межі здійснення. Порівнюється американський та український досвід регулювання відносин захисту права на приватність.