Щодо визначення поняття зустрічного позову в господарському судочинстві - Ніколенко, Л.М. (Держава і право, 2010)
У статті досліджено та визначено поняття зустрічного позову в господарському судочинстві. Ключові слова: зустрічний позов, позов, господарське судочинство, господарський суд, господарський процес.