Відшкодування збитків: теоретичні проблеми розуміння у сфері захисту цивільних прав та інтересів - Підлубна, Т.М. (Держава і право, 2010)
Розглянуто та проаналізовано складові частини (елементи) відшкодування збитків як одного з найбільш застосовуваний способів захисту цивільних прав та інтересів. Надано визначення даної правової категорії. Ключові слова: захист цивільних прав та інтересів, збитки, відшкодування збитків, спосіб захисту, упущена вигода