Цивільно-правове регулювання нотаріального посвідчення договорів відчуження земельних ділянок - Ольшанецька, О.Б. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання законодавчого регулювання та практичного застосування норм щодо посвідчення договорів відчуження земельних ділянок. Визначено основні проблеми, пов’язані з даними правовідносинами і запропоновано порядок їх вирішення. Ключові слова: нотаріат, договір, відчуження земельних ділянок.