Деякі питання спадкування акцій за законодавством України - Єсауленко, Н.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання щодо врегулювання спадкових правовідносин, які пов’язані зі спадкуванням акцій в акціонерному товаристві та робляться пропозицій щодо їх вирішення. Ключові слова: цінні папери, акції, акціонерне товариство, спадщина, спадкоємці.