Макросередовищні детермінанти криміногізації психології та свідомості молодіжних кіл у відношенні збагачення засобами кримінального насильства - Головкін, Б.М. (Держава і право, 2010)
Розглядаються загальносуспільні умови формування криміногенно орієнтованої психології та свідомості окремих кіл молоді у відношенні збагачення засобами кримінального насильства. Ключові слова: суспільно політична, соціально економічна, соціокультурна, морально психологічна, побутово дозвіллєва, спортивно оздоровча сфери формування і прояву криміногенно орієнтованої психології та свідомості молоді.