Аналіз української політичної блоґосфери (передвиборчий аспект) - Романенко, О.В. (Держава і право, 2010)
Розглядається поняття «блоґ», визначються їх типи. Аналізується онлайн щоденники кандидатів на посаду Президента України: їх контент, переваги та недоліки.