Кримінально-правові норми міжнародних договорів періоду Київської Русі - Броневицька, О.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано міжнародно-правові договори періоду Київської Русі. Виявлено закономірності впливу внутрішньодержавних кримінально-правових приписів на зміст норм міжнародних договорів кримінально-правового характеру.