Конституційні засади гуманітарної політики в Україні - Юрчишин, В.Д. (Держава і право, 2010)
Аналізується сучасний стан конституційно-правового регулювання гуманітарної політики в України та розробляються пропозиції щодо розробки та вдосконалення концепції її подальшого розвитку.