Реалізація органами влади Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування повноважень у сфері адміністративно-територіального устрою України - Іщенко, О.П. (Держава і право, 2010)
Досліджено практику реалізації органами влади Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування повноважень у сфері адміністративно-територіального устрою України.