Межі прокурорського нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті - Басай, В.Д.; Сірко, Б.П. (Держава і право, 2010)
Аналізуються межі прокурорського нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті за колом нормативно-правових актів, піднаглядних йому суб’єктів і за компетенцією транспортних прокуратур та їх завданнями, що дозволило обґрунтувати відповідні пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства про прокурорський нагляд.