Радянська пропаганда як основний спосіб формування суспільної думки (на матеріалах історії Свідків Єгови) - Бережко, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Ціль даної статті – розглянути методи боротьби радянської влади з «релігійною опозицією» та висвітлити деякі аспекти державно-церковних відносин в 1970-80-ті рр.