Підвищення якісного складу кадрового потенціалу агарних підприємств
Метою дослідження є розробка науково-методичних рекомендацій щодо підвищення якісного складу кадрового потенціалу в сільськогосподарських підприємствах.
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | Думенко, І.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2009
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/35507 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення якісного складу кадрового потенціалу агарних підприємств / І.В. Думенко // Культура народов Причерноморья. — 2009. — № 176. — С. 69-72. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Модернізація парадигми формування кадрового потенціалу – шлях до підвищення його якості
за авторством: Куценко, В.І., та інші
Опубліковано: (2012) -
Організаційно-економічні та соціальні механізми оновлення регіонального ринку трудового потенціалу підприємств АПК
за авторством: Думенко, І.В.
Опубліковано: (2010) -
Специфіка використання кадрового потенціалу в галузі АПК
за авторством: Черкасов, В.А.
Опубліковано: (2013) -
Інструменти підвищення виробничого потенціалу і конкурентоспроможності підприємств регіону
за авторством: Родіонова, О.Ю.
Опубліковано: (2012) -
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу
за авторством: Колеснікова, К.С.
Опубліковано: (2014)