Лісові болота Українського Полісся (походження, динаміка, класифікація) - Балашов, Л.С.; Воробйов, Є.О.; Соломаха, В.А.; Григора, І.М. (Інститут ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Григора І.М., Воробйов Є.О., Соломаха В.А. Лісові болота Українського Полісся (походження, динаміка, класифікація) К.: Фітосоціоцентр, 2005. - 515 с.