Несиметричний диметилгідразин. Хімічні перетворення та утилізація - Танчук, Ю.В.; Кухар, В.П. (2007)
Розглянуто найперспективніші реакції, які дають змогу синтезувати на основі несиметричного диметилгідразину поверхнево-ативні речовини і прекурсори для їх синтезу, вивчено їхні колоїдно-хімічні властивості і показано перспективу утилізації у такий спосіб рідкого ракетного палива.