Підвищення ефективності роботи підприємства при поглибленні врахування ризиків інвестиційної діяльності - Яровенко, Т.С. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У статті розглянуто складові механізму регулювання інвестиційної діяльності. Розроблено механізм оцінки та управління інвестиційними проектами.