Біодеструкція поліциклічних ароматичних вуглеводнів - Павленко, М.І.; Сорока, Я.М.; Гвоздяк, П.І.; Кухар, В.П. (2007)
Поліциклічні ароматичні вуглеводні є класом різноманітних органічних сполук, поширених у навколишньому середовищі як забруднення. У цьому огляді наведено дані стосовно кількості поліциклічних ароматичних вуглеводнів у природному середовищі, можливості їх біодеструкції природними і селекціонованими мікроорганізмами, представлено шляхи біорозкладу цих ксенобіотиків.