Формування раціональної системи управління твердими побутовими відходами - Абрамова, М.В.; Османов, І.Х. (Вісник економічної науки України, 2011)
Проблема утилізації твердих побутових відходів, що формуються внаслідок економіко-господарської діяльності, є багатогранною та комплексною. Її складність обумовленатим, що їх формування процес не тільки економічний, але й соціальний, тому що споживання благ, яке є причиною виникнення цих відходів, протікає переважно у побутовій сфері.