Направления и инструменты антикризисной политики стран БРИКС - Кулиш, Е.В.; Телюк, В.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто основні напрями та інструменти антикризової промислової політики країн, які швидко розвиваються Ключові слова: світова фінансова криза, економіка, промислове виробництво, посткризовий розвиток, ВВП, експорт, імпорт, внутрішній ринок, інвестиції.