Проблеми та стратегічні пріоритети розвитку сировинної бази металургійного виробництва - Ращупкіна, В.М. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено проблеми управління сировинними активами металургійної галузі України. Механізм управління розглянуто як сукупність методичних підходів до впровадження на підприємствах перспективних технологій виробництва й оцінки експортних ніш для розміщення металопродукції. Ключові слова: сировинна база, металургія, підприємства.