Доцільність запровадження індустріальних парків в Україні - Молдован, О.О. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто світовий досвід і механізми створення й управління індустріальними парками. Визначено засади функціонування індустріальних парків в умовах ринкової економіки. Обґрунтовано доцільність запровадження індустріальних парків в Україні та запропоновано перелік інструментів, які дадуть можливості державі стимулювати залучення інвестицій у їх розвиток. Ключові слова: індустріальний парк, спеціальні економічні зони (СЕЗ), інвестиції, спеціальний правовий режим, економічна діяльність, податкові пільги.