Методологічні основи формування регіональної економічної політики - Жовтанецький, В.І.; Заблоцький, Б.Ф. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано погляди на сутність регіональної політики в Україні. Обґрунтовано пріоритети формування регіональної економічної політики. Висвітлено особливість регіональної політики зростання обсягів виробництва натурального продукту в умовах ринку. Розкрито залежність розподілу продукту й фінансування регіональних соціальних програм від обсягів створеного регіонального продукту. Ключові слова: регіональна економічна політика, виробництво, натуральний продукт.