Особенности раннего психологизма А.Грина - Васильева, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Стаття звернена до актуальної проблеми сучасної науки про Гріна - до проблеми психологізму. Спостереження будуються на основі воєнних новел письменника 1914 - 1917 років.