Новий словник української словозміни - Городенська, К.Г. (Вісник НАН України, 2012)
Рецензія на книгу: В.І. Критська, Т.І. Недозим, Л.В. Орлова, Т.К. Пуздирєва, Ю.В. Романюк «Граматичний словник української літературної мови. Словозміна» К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2011. — 760 с.