Інформаційна служба підприємства як фактор переваг в інноваційній конкуренції - Оліфіров, О.В.; Спіцина, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті запропоновано впровадження інформаційної служби на підприємстві з метою підвищення рівня стратегічного планування та розв'язання тактичних завдань різних сфер діяльності підприємства. Визначено місце інформаційної служби в організаційній структурі підприємства, перераховані властивості та функції, які повинні виконуватися цією службою в умовах інноваційної конкуренції, що ґрунтується на новітніх інформаційних технологіях.