Застосування логістики до забезпечення сталого розвитку туризму в регіоні - Смирнов, І.Г. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Метою статті є розкриття сутності логістичних підходів (моделі) до забезпечення сталого розвитку туристичного бізнесу, зокрема на базі використання "Pull - системи" та засади "Just In Time" (точно вчасно). Теоретичні розробки ілюструються прикладами з практики використання рекреаційно-туристичних ресурсів регіонів України.