Методологічні підходи до територіальної організації агропромислового виробництва - Сердюк, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Розглянуто методологічні підходи до територіальної організації агропромислового виробництва суспільно-географічного району в ринкових умовах.