Публічно-правові засади регулювання відносин в банківській системі України - Нагребельний, В.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Досліджуються публічно-правові аспекти регулювання суспільних відносин у банківській системі України, аналізуються їх змістовні особливості, визначаються шляхи і напрями вдосконалення публічно-правового регулювання банківської діяльності в сучасних умовах фінансово-економічного розвитку країни.