Вдосконалювати координацію фундаментальних правових досліджень - Нагребельний, В.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
2 березня 2010 р. в Інституті держави і права ім. В.М. Корецького НАН України відбулось чергове засідання Наукової ради з координації фундаментальних правових досліджень НАН України, у якому взяли участь члени Наукової ради, голови її секції, представники наукових установ та навчальних закладів юридичного профілю, органів державної влади, суду, прокуратури тощо.