VІ Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2012)
18 квітня 2012 р. у центральному павільйоні Національного комплексу «Експоцентр України» відбулося урочисте відкриття VІ Всеукраїнського фестивалю науки. В рамках Фестивалю, що тривав до 20 квітня, в усіх обласних і районних центрах України було проведено понад тисячу різноманітних заходів: виставки інноваційних розробок, наукові конференції, лекції провідних учених, демонстрації науково-популярних фільмів та інші.