З Днем науки! (Вісник НАН України, 2012)
18 травня 2012 року в приміщенні Національної філармонії України відбулися урочисті заходи, присвячені святкуванню Дня науки. У засіданні взяли участь Прем’єр-міністр України Микола Янович Азаров, голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Петрович Семиноженко, президент Національної академії наук України Борис Євгенович Патон, представники уряду, Національної академії наук України, провідних наукових установ України та дипломатичних корпусів інших держав.