Розвиток чорної металургії України в умовах кризи - Чентуков, Ю.І. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто особливості розвитку чорної металургії в умовах фінансової кризи, визначено фактори впливу на розвиток гірничо-металургійної галузі. Ключові слова: чорна металургія, фінансова криза, металургійна продукція.