Надбання, проблеми та перспективи грантової підтримки науки - Кухар, В.П.; Кияк, Б.Р.; Онопрієнко, В.І. (Вісник НАН України, 2012)
За матеріалами доповіді голови Державного фонду фундаментальних досліджень академіка НАН України В.П. Кухаря та співдоповіді голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України академіка НАН України В.П. Семиноженка на спільному засіданні Президії НАН України, Колегії Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України і Ради Державного фонду фундаментальних досліджень, присвяченому 20-річчю ДФФД, 30 травня 2012 року.