Східноподільсько-поліські паралелі в лексиці бджільництва - Тищенко, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті на матеріалі реєстрів «Лексики бджільництва Східного Поділля» та матеріалів до поліського діалектного словника здійснено спробу зіставного аналізу лексики бджільництва, виявлено спільні та відмінні елементи у складі говірок порівнюваних ареалів