Говіркові риси в мові творів Ольги Кобилянської - Матвіяс, І. (Українська мова, 2010)
У статті розглянуто відображення впливу говорів на мову творів О. Кобилянської в галузі фонетики, словотвору, словозміни, синтаксису й лексики.