Кримськотатарська спільнота як суб’єкт політики: теоретичний аспект - Щерба, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2012)
Розкрито сутність поняття “суб’єкт політики”, висвітлено різні підходи до визначення суб’єктів політики у суспільстві. Проаналізовано трактування правового статусу суб’єктів українського суспільства у чинному законодавстві.