Інтелектуальний капітал економіки знань - Поплавська, Ж.В.; Поплавський, В.Г. (№2, 2007)
Радикальні зміни у сучасному суспільстві та моделях майбутнього підприємництва зумовили створення вартості у знаннємісткій економіці. Віднині знання стали основним джерелом багатства нації, вони не тільки генерують, а й формують нову вартість, виступаючи рушієм економічного зростання.