Семантичні особливості квазіесивних дієслів, які виражають психоемоційний стан особи, у зіставному аспекті - Навроцька, Н.А. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Стаття присвячена порівняльно-зіставному аналізу семантичних особливостей квазіесивних дієслів, які виражають психоемоційні стани особистості. Були виявлені загальні та відмінні риси семантичних особливостей квазіесивних дієслівних лексем в англійській, німецькій та українській мовах. Ключові слова: квазіесивні дієслова, дієслова, що виражають психоемоційний стан, семантичні особливості.