З історії української філософської термінології (етапи розвитку та сучасний стан) - Новоставська, О.І. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Статтю присвячено історії української філософської термінології. Схарактеризовано основні її етапи, сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку. Ключові слова: філософська термінологія, історія, етапи розвитку.