Лексико-семантичні особливості назв меблів житлового приміщення - Муляр, І.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті йдеться про синонімічні відношення в лексико-семантичній групі назв меблів житлового приміщення. Визначено такі різновиди синонімічних угруповань аналізованої лексики, як синонімічна група, синонімічний ряд та синонімічне гніздо. Ключові слова: лексико-семантична група, синонімічні відношення, синонімічна група, синонімічне гніздо, синонімічний ряд.