Функціональний аспект запозичень - Гончаренко, Л.О. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті розглядаються новітні запозичення з англійської мови в суспільно-політичній лексиці німецької мови. Робота аналізує функціональні особливості запозичень. Ключові слова: лексичні запозичення, функція, функціональні особливості, газетний дискурс.