Вагомий здобуток франкознавства - Легкий, М. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на монографію: Корнійчук В. Ліричний універсум Івана Франка: горизонти поетики. Монографія. - Львів: Львівський національний університет імені Івана Франка, 2004. - 488 с.