Ліберально-демократична концепція народного суверенітету в умовах формування транснаціональної глобалізованої еліти - Білошицький, С.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті робиться спроба виявити ідейно-організаційні механізми формування в ХХ ст. транснаціональних глобалізованих еліт, дослідити вплив цього процесу на реалізацію ліберально-демократичної доктрини «народного суверенітету» та проаналізувати наслідки цього впливу для подальшої трансформації сучасних ліберально-демократичних режимів.