Політичний ризик та його фактори - Горбняк, О.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
В статті проаналізовано сутність ризиків, які сьогодні виступають важливим аспектом суспільного життя. Визначено основні фактори ризику на основі аналізу політичної, економічної, соціальної політики в умовах зміни відносин системи зі світом.