Інститути громадянського суспільства як засіб реалізації державної політики у сфері інформаційної безпеки України - Поляруш, О.О. (Інформація і право, 2011)
Про роль інститутів громадянського суспільства у процесі реалізації державної політики у сфері забезпечення інформаційної безпеки України.