“Мережеві” революції як засіб геополітичного протиборства: близькосхідний досвід - Поляруш, О.О. (Інформація і право, 2011)
Розкрито інформаційно-технологічну основу мережного інформаційного суспільства як інструменту реалізації зовнішньополітичного курсу у процесі геополітичного протиборства Заходу стосовно країн Близького Сходу.