Проблеми інформаційного протиборства і додержання прав людини в контексті розбудови інформаційного суспільства - Уханова, Н.С.; Бойко, О.В. (Інформація і право, 2011)
Щодо проблеми інформаційно-психологічного протиборства і додержання прав і свобод людини і громадянина в контексті розбудови інформаційного суспільства.